Κίνα μηχανή αυτόματης πώλησης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nate

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613826225189

WhatsApp : +8613826225189

Free call
Γραμμή Παραγωγής

 

 

 

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Panyu, πόλη Guangzhou.  Το 2017, επεκτείναμε τις εγκαταστάσεις σε περισσότερα από 9000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε την ανεξάρτητη βασική τεχνολογία και τις βιώσιμες ικανότητες Ε&Α. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα σχολεία, τις εθνικές οδούς, τους αερολιμένες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τις λεωφόρους αγορών, τα νοσοκομεία, τις επιχειρήσεις κ.λπ., και μπορούν να πωλήσουν τα τρόφιμα, χαρτικά, βιβλία, παιχνίδια, ιματισμός, ιατρική. Ενισχυτικά νομίσματα, χαρτονομίσματα, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, cashless πληρωμή, κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, πληρωμή κ.λπ. κώδικα QR.

 

Μπορούμε να συνδυάσουμε Διαδίκτυο, μηχανή πώλησης με τον παραδοσιακό κώδικα αλυσίδων καναλιών εμπορικό βασισμένο στην υπηρεσία σύννεφων. Με υψηλό - η ποιότητα και η άριστη υπηρεσία, Co. τεχνολογίας μικρού Guangzhou, ΕΠΕ έχουν καθιερώσει μια ευρεία επιρροή αγοράς και μια υψηλή φήμη στον τομέα μηχανών πώλησης.

OEM / ODM

Υπηρεσία cOem διαθέσιμη. Έχουμε την πολύ καλή σχέση με τους προμηθευτές μας, εμείς souse ποιότητα compents με την ανταγωνιστική τιμή, και κατασκευασμένος υψηλός - ποιοτικά προϊόντα με τη χρησιμοποίηση της καλής ποιότητας materails. Μας το προσωπικό και η Ομάδα Διοίκησης θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα παραδίδονται εγκαίρως και με την καλύτερη ποιότητα στον τομέα. Έχουμε την ομάδα ανάπτυξης λογισμικού, την ομάδα ανάπτυξης IOT (Διαδίκτυο των πραγμάτων) και την ομάδα σχεδίου constructure.

 

Τα προϊόντα μηχανών πώλησής μας είναι διαθέσιμα στη βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία ταξιδιού, ξενοδοχείο dustry, η βιομηχανία κ.λπ. υγειονομικής περίθαλψης που βοηθά τους πελάτες για να καταστήσει τη ζωή τους ευκολότερη είναι ο στόχος μας, τα καλά προϊόντα είναι η βάση μας για τη συνεχιμένος ανάπτυξη.

 

 

 

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Έχουμε πολύ η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, μπορούμε να αναπτύξουμε τις προσαρμοσμένες μηχανές πώλησης για τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε τις φιλικές προς το χρήστη μηχανές πώλησης και το σύστημα σύννεφών μας είναι εύχρηστο. Μπορούμε να μεταφράσουμε τη γλώσσα για τους πελάτες και το σύστημα πληρωμής θα είναι κατάλληλο για το τοπικό νόμισμα.

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας