Μας ελάτε σε επαφή με
Nate

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613826225189

WhatsApp : +8613826225189

Γραμμή Παραγωγής

Η τεχνολογία μικρού Guangzhu βρίσκεται στην πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Εστιάζουμε στην παροχή υψηλή - μηχανές ποιοτικής πώλησης και προσαρμοσμένη λύση στις λιανικές βιομηχανίες. έχουμε μια επαγγελματική και σημαντική ομάδα που έχει δεσμευμένο στη βιομηχανία πώλησης για πολλά χρόνια με την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο, την παραγωγή, την ολοκλήρωση και την μετά από-υπηρεσία.

Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

 

Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

 

 

Το 2017, η επιχείρηση επέκτεινε τις εγκαταστάσεις σε περισσότερα από 9000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε την ανεξάρτητη βασική τεχνολογία και τις βιώσιμες ικανότητες Ε&Α. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα σχολεία, τις εθνικές οδούς, τους αερολιμένες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τις λεωφόρους αγορών, τα νοσοκομεία, τις επιχειρήσεις κ.λπ., και μπορούν να πωλήσουν τα τρόφιμα, χαρτικά, βιβλία, παιχνίδια, ιματισμός, ιατρική. Ενισχυτικά νομίσματα, χαρτονομίσματα, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, cashless πληρωμή, κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, πληρωμή κ.λπ. κώδικα QR.

 

Μπορούμε να συνδυάσουμε Διαδίκτυο, μηχανή πώλησης με τον παραδοσιακό κώδικα αλυσίδων καναλιών εμπορικό βασισμένο στην υπηρεσία σύννεφων. Με υψηλό - η ποιότητα και η άριστη υπηρεσία, Co. τεχνολογίας μικρού Guangzhou, ΕΠΕ έχουν καθιερώσει μια ευρεία επιρροή αγοράς και μια υψηλή φήμη στον τομέα μηχανών πώλησης.

OEM / ODM

Υπηρεσία cOem διαθέσιμη. Έχουμε την πολύ καλή σχέση με τους πελάτες και κατασκευασμένο υψηλό μας - ποιοτικά προϊόντα κάτω από το εμπορικό σήμα τους. Μας το προσωπικό και η Ομάδα Διοίκησης θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα παραδίδονται εγκαίρως και με την καλύτερη ποιότητα στον τομέα.

 

 

 

Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

Ε & Α

Έχουμε πολύ η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, μπορούμε να αναπτύξουμε τις προσαρμοσμένες μηχανές πώλησης για τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε τις φιλικές προς το χρήστη μηχανές πώλησης και το σύστημα σύννεφών μας είναι εύχρηστο. Μπορούμε να μεταφράσουμε τη γλώσσα για τους πελάτες και το σύστημα πληρωμής θα είναι κατάλληλο για το τοπικό νόμισμα.

Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.