Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd 86--13826225189 nate_ye@yeah.net
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Έξυπνη πώληση μικρού

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~300

 • Ετήσιες πωλήσεις

  3000,0000-6000,0000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2015

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--13826225189

Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας πώλησης μικρού Guangzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Εστιάζουμε στην παροχή υψηλή - μηχανές ποιοτικής πώλησης και προσαρμοσμένη λύση στις λιανικές βιομηχανίες. έχουμε μια επαγγελματική και σημαντική ομάδα που έχει δεσμευμένο στη βιομηχανία πώλησης για πολλά χρόνια και την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο, την παραγωγή, την ολοκλήρωση και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Το 2017, η επιχείρηση επέκτεινε τις εγκαταστάσεις σε περισσότερα από 9000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε την ανεξάρτητη βασική τεχνολογία και τις βιώσιμες ικανότητες Ε&Α. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα σχολεία, τις εθνικές οδούς, τους αερολιμένες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τις λεωφόρους αγορών, τα νοσοκομεία, τα κτίρια γραφείων κ.λπ., και μπορούν να πωλήσουν τα τρόφιμα, χαρτικά, βιβλία, παιχνίδια, ιματισμός, ιατρική. Τα ενισχυτικά νομίσματα, σημειώσεις, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, Apple πληρώνουν, Google πληρώνει, Sumsung πληρώνει, Paypal, GrabPay, TouchNgo, ώθηση, Gopay, κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, πληρωμή κ.λπ. κώδικα QR.

 

Με υψηλό - οι μηχανές ποιοτικής πώλησης και η άριστη υπηρεσία, τεχνολογία πώλησης μικρού Guangzhou έχουν καθιερώσει μια ευρεία επιρροή αγοράς και μια υψηλή φήμη στον τομέα μηχανών πώλησης.

 

Το κανάλι Youtube μας: το https://www.youtube.com/channel/UCCoR1uMn6lztRmoc7EmUFiQ

τρισδιάστατη ανίχνευση για να δει την επιχείρησή μας: το https://www.ysdl-3d.com/projects/yuemao/weimi/

 

                              Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2   Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Ιστορία

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Καθιερωμένη το 2015, η Co. τεχνολογίας πώλησης μικρού Guangzhou, ΕΠΕ έγινε ήδη ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές μηχανών πώλησης στην Κίνα.

 

Το 2017, η επιχείρηση επέκτεινε τις εγκαταστάσεις σε περισσότερα από 9000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε την ανεξάρτητη βασική τεχνολογία και τις βιώσιμες ικανότητες Ε&Α. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα σχολεία, τις εθνικές οδούς, τους αερολιμένες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τις λεωφόρους αγορών, τα νοσοκομεία, τις επιχειρήσεις κ.λπ., και μπορούν να πωλήσουν τα τρόφιμα, τα χαρτικά, τα βιβλία, τα παιχνίδια, τον ιματισμό, τα φάρμακα και τα νομίσματα υποστήριξης, τα χαρτονομίσματα, WeChat, Alipay, την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, την πληρωμή κ.λπ. κώδικα QR.

 

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Έχουμε την ανεξάρτητη βασική τεχνολογία και τις βιώσιμες ικανότητες Ε&Α. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα σχολεία, τις εθνικές οδούς, τους αερολιμένες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τις λεωφόρους αγορών, τα νοσοκομεία, τις επιχειρήσεις κ.λπ., και μπορούν να πωλήσουν τα τρόφιμα, τα χαρτικά, τα βιβλία, τα παιχνίδια, τον ιματισμό, τα φάρμακα και τα νομίσματα υποστήριξης, τα χαρτονομίσματα, WeChat, Alipay, την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, την πληρωμή κ.λπ. κώδικα QR.

 

Μπορούμε να συνδυάσουμε Διαδίκτυο, μηχανή πώλησης με τον παραδοσιακό κώδικα αλυσίδων καναλιών εμπορικό βασισμένο στην υπηρεσία σύννεφων. Με υψηλό - η ποιότητα και η άριστη υπηρεσία, τεχνολογία μικρού έχουν καθιερώσει μια ευρεία επιρροή αγοράς και μια υψηλή φήμη στον τομέα μηχανών πώλησης.

 

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Τεχνολογία πώλησης μικρού Guangzhou που βρίσκεται στην πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Εστιάζουμε στην παροχή υψηλή - μηχανές ποιοτικής πώλησης και προσαρμοσμένη λύση στις λιανικές βιομηχανίες. έχουμε μια επαγγελματική και σημαντική ομάδα που έχει δεσμευμένο στη βιομηχανία πώλησης για πολλά χρόνια και την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο, την παραγωγή, την ολοκλήρωση και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2