Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Είναι η μηχανή πώλησης της Κίνας αξιόπιστη;
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Nate
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Είναι η μηχανή πώλησης της Κίνας αξιόπιστη;

2022-05-06
Latest company news about Είναι η μηχανή πώλησης της Κίνας αξιόπιστη;

 

1$ος, θέλω να μοιραστώ με σας, τι συμβαίνει στην αγορά πώλησης της Κίνας. Πλάτη το 2016, υπάρχουν μόνο 200.000 μηχανές πώλησης στην Κίνα. Το 2022, υπάρχουν ήδη περίπου 1,4 εκατομμύριο μηχανές στην αγορά. Έτσι είναι 7 φορές σε 7 έτη.

Γιατί τόσο γρήγορα; ένας από το λόγο, κάνουμε τη λειτουργία μηχανών πώλησης το χαμηλότερο κόστος.

1, η περισσότερη μηχανή πώλησης αγοράς της Κίνας έχει μόνο το ε-πορτοφόλι. Κανένα μετρητό, κανένας αναγνώστης καρτών. Το κόστος μηχανών είναι χαμηλότερο λόγω του.
2, αμοιβή συναλλαγής του ε-πορτοφολιού είναι μόνο 6 ‰, συγκρίνουν με την αμοιβή 3-4% συναλλαγής αναγνωστών καρτών, ο χειριστής έχει περισσότερο κέρδος.
3, τώρα, έξυπνη μηχανή πώλησης ψυγείων είναι πολύ δημοφιλή στην Κίνα, τα οποία κάνουν τη μηχανή πώλησης να κοστίσει ακόμα χαμηλότερα.
4, μέσω της τεχνολογίας IOT, έξυπνο σύστημα διαχείρισης καθιστούν τη λειτουργία μηχανών πώλησης ευκολότερη, το κόστος εργασίας είναι χαμηλότερο.

Είναι η μηχανή πώλησης της Κίνας αξιόπιστη;

Όλα αυτά καθιστούν την επιχείρηση πώλησης πιό κερδοφόρα για το χειριστή, έτσι έχουν περισσότερη απαίτηση στις μηχανές. τα εργοστάσια παράγουν περισσότερες μηχανές, η αποδοτικότητα παραγωγής βελτιώνεται, και οι δαπάνες μηχανών μειώνονται περαιτέρω, η οποία έχει διαμορφώσει έναν θετικό win-win κύκλο.

Έτσι, μερικά από τα εργοστάσια μηχανών πώλησης στην Κίνα έχουν ήδη την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή της μηχανής πώλησης. σχέδιο υλικού, ποιοτικός έλεγχος, έξυπνα συστήματα λογισμικού ήδη αξιόπιστα και σταθερά.

Είναι η μηχανή πώλησης της Κίνας αξιόπιστη;

ο 2$ος, μερικοί κινεζικοί κατασκευαστές μηχανών πώλησης, έχει επίσης την πλούσια εμπειρία στην παγκόσμια αγορά, βάζοντας την τεχνολογία IOT στην κινεζική αγορά στη μηχανή εξαγωγής.

Παραδείγματος χάριν, έξυπνη πώληση μικρού, που εξήχθη ήδη πιό έπειτα σε 50 νομούς. Μερικές χώρες υποστηρίζουν την ηλεκτρονική πληρωμή, όλες οι χώρες υποστηρίζουν τον τηλεχειρισμό των μηχανών, των σε πραγματικό χρόνο πωλήσεων/των στοιχείων αποθεμάτων, των μακρινών θέτοντας εκπτώσεων, του μακρινού ON/OFF συστήματος ψύξης, των φω'των του /LED, των μακρινών φορτώνοντας εικόνων/των τηλεοπτικών διαφημίσεων και άλλων λειτουργιών.

Και υλικό και λογισμικό, έχουμε λάβει το αγαθό ανατροφοδοτούμε στην αγορά.

Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με τους συνεργάτες μας για να καταστήσουμε την επιχείρηση μηχανών πώλησης πιό κερδοφόρα.
Μαζί, κάνουμε τηλεκατευθυνόμενο λιανικό δημοφιλή.

 

Είναι η μηχανή πώλησης της Κίνας αξιόπιστη;

 

Εάν ενδιαφέρεστε για τη μηχανή πώλησης, μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες!