Κίνα μηχανή αυτόματης πώλησης κατασκευαστής

Κάνετε το cSmart μηχανών πώλησης.

Ειδήσεις

May 31, 2021

Τώρα είναι ένας καλός χρόνος να πάρει σε ένα φαρμακείο 24/7

Κάτω από τις νέες λιανικές τάσεις, η ιατρική λιανική έχει επιδιώξει τη σημαντική ανακάλυψη της ανάπτυξης επιχείρησης, αλλά περιορίζεται από την ιδιαιτερότητα βιομηχανίας, το υψηλό κόστος των ανθρώπινων δυναμικών και το κόστος μισθώματος διοικητικών θέσεων, πολλά φαρμακείο αλυσίδων εμπορικών σημάτων είναι ένα παραδοσιακό επιχειρησιακό πρότυπο, η ιατρική λιανική δεν συμπαθεί το ψιλικατζίδικο ανοικτό 24 ώρες την ημέρα, τόσο πάντα αποτυχημένος να επιτύχει τη σημαντική ανακάλυψη υπό την αληθινή έννοια.

 

Με τη διάδοση του νέου coronavirus στον κόσμο, η δημοτικότητα των πωλώντας μασκών μηχανών διανομής μη-επαφών και OTC έχουν κάνει πολύ φαρμακείο τις φαρμακοβιομηχανίες να δει την ευκαιρία του 24/7 φαρμακείου, και ένα νέο πρότυπο πωλήσεων για να αλλάξει το καθεστώς είναι επικείμενο.

 

Πλεονεκτήματα τις ιατρικές μηχανές πώλησης:

 • 1.24 / 7 είναι όλοι οι επιχειρησιακοί όροι, μπορούν να αποκριθούν στις έκτακτες ανάγκες
 • 2. Μικρή περιοχή, κίνηση, εύκαμπτη.
 • 3. Μειώστε τις λειτουργικές δαπάνες, χρειάζεται μόνο μερικούς βαθμούς ημερησίως
 • 4. Η πληρωμή μη-επαφών, μειώνει την επαφή μεταξύ των ανθρώπων και μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης των νέων coronaviruses.
 • 5. Το ευφυές σύστημα μπορεί να υποστηρίξει το σε απευθείας σύνδεση κατάλογο εξέτασης, τα στοιχεία πωλήσεων, την κατανάλωση ενέργειας, κ.λπ.
 • 6. Το φάρμακο έληξε λειτουργία προειδοποίησης. Ακριβώς απλά χειριστείτε εσείς μπορεί να πάρει αυτές τις πληροφορίες

Εάν σκοπεύετε να μάθετε περισσότεροι, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τώρα είναι ένας καλός χρόνος να πάρει σε ένα φαρμακείο 24/7 0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τώρα είναι ένας καλός χρόνος να πάρει σε ένα φαρμακείο 24/7 1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τώρα είναι ένας καλός χρόνος να πάρει σε ένα φαρμακείο 24/7 2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τώρα είναι ένας καλός χρόνος να πάρει σε ένα φαρμακείο 24/7 3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τώρα είναι ένας καλός χρόνος να πάρει σε ένα φαρμακείο 24/7 4

Χτυπήστε κατωτέρω για να μεταφορτώσετε:

Προϊόν Catalogue.pdf

Στοιχεία επικοινωνίας