Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nate

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613826225189

WhatsApp : +8613826225189

Free call

Τα πλεονεκτήματα των φρέσκων εμπορευματοκιβωτίων στην κοινότητα

April 28, 2021

τελευταία εταιρεία περί Τα πλεονεκτήματα των φρέσκων εμπορευματοκιβωτίων στην κοινότητα

 

Τα λαχανικά και τα φρούτα περιέχουν τις ουσιαστικές βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες, οι οποίες είναι αναπόφευκτα συμπληρώματα για τη ζωή μας. Εντούτοις, με την ανάπτυξη του νέου coronavirus, έχει φέρει πολλή δυσχέρεια στη ζωή μας, έτσι πρέπει να αποφύγουμε την επαφή με τους ανθρώπους για να μειώσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης. Έτσι προσφέρουμε μια λύση - Η κοινοτική φρέσκια πώληση Machine.There είναι τρεις λόγοι:

 

 

 

1. Κατάλληλος για τους καταναλωτές να αγοράσουν

Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι καταναλωτές θέλουν να αγοράσουν τη φρέσκια ανάγκη να πάνε μακριά, η έλλειψη μεγάλων φρέσκων υπεραγορών ή οι φυτικές αγορές κοντά στην κοινότητα, για μερικούς εργαζομένους γραφείων, αγοράζουν φρέσκο είναι πολύ ενοχλητικές, μπορούν μόνο να επιλέξουν να αγοράσουν on-line ή τα λαχανικά συσσώρευσης Σαββατοκύριακου, αποτελεσματικός φρέσκος ανεφοδιασμός είναι ανεπαρκή. Και η κοινότητα που η φρέσκια μηχανή πώλησης τακτοποιείται στην κοινότητα, μπορεί να κερδίσει χρόνο να αγοράσει, παρέχει πολύ την ευκολία για τους ανθρώπους

 

2. Fesh και υγιής

Κατά γενική ομολογία, on-line να ψωνίσουν για τα φρέσκα αγαθά απαιτούν την έγκαιρη παράδοση, αλλά πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι ανίκανοι να πάρουν τα αγαθά λόγω της επιρροής της εργασίας ή των διάφορων παραγόντων, η οποία θα οδηγήσει σε δύο αποτελέσματα: κάποιος είναι για το άτομο παράδοσης, η αργή παράδοση έχει επιπτώσεις στην αποδοτικότητα του ατόμου παράδοσης, που οδηγεί στην ανάγκη ατόμων παράδοσης να περιμένουν έναν μακρύ κόσμο Δεύτερον, εάν τα φρέσκα αγαθά τίθενται στο λαμβάνον σημείο για τους καταναλωτές που παίρνουν από μόνοι τους, επειδή δεν υπάρχει καμία θέση για να αποθηκεύσει τα φρέσκα αγαθά στο λαμβάνον σημείο, έτσι για μερικούς εργαζομένους γραφείων, εάν πηγαίνουν να πάρουν τα φρέσκα αγαθά μετά από την εργασία, τα υλικά τροφίμων θα είναι εύκολο να παρθούν πολυδιατηρημένα ή ακόμα και να πάνε κακά. Το φρέσκο εμπορευματοκιβώτιο μικρού μπορεί όχι μόνο να πωλήσει φρέσκο αλλά και να αποθηκεύσει τα μόνος-εξάγοντας αγαθά. Πρέπει μόνο να εξαγάγετε τα αγαθά από μόνοι σας μέσω του λαμβάνοντος κώδικα.

 

3. Μικρό διάστημα πατωμάτων, που σώζει το μίσθωμα καταστημάτων, και την εύκαμπτη θέση

Τα παραδοσιακά φρέσκα καταστήματα πρέπει να πάρουν πολλές δαπάνες όπως το μίσθωμα, τεχνητό, ηλεκτρική ενέργεια, θα συμπιέσουν το φρέσκο διάστημα κέρδους καταστημάτων, και φρέσκες καθημερινές πωλήσεις επίσης ανώμαλες, τόσο συχνά υπάρχουν φρέσκες πωλήσεις αγαθών δεν τελειώνουν εκείνο το φαινόμενο ημέρας, εάν τα τεθειμένα πάρα πολύ μακροχρόνια, φρέσκα στοιχεία είναι εύκολο να σαπιστούν, τόσο η φρέσκια απώλεια είναι μεγαλύτερη. Το φρέσκο εμπορευματοκιβώτιο πωλήσεων μικρού καλύπτει μια μικρή περιοχή, καμία χειρωνακτική δαπάνη, αλλά και μπορεί να στήσει την αυτόματη λειτουργία έκπτωσης, να σας αφήσει να ανησυχήσετε, χρήματα, προσπάθεια!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

nate_ye@yeah.net
+8613826225189
+8613826225189
nate.ye2