Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nate

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613826225189

WhatsApp : +8613826225189

Free call

Παραδώστε τις λύσεις μηχανών πώλησης γάλακτος/ποτών για τους σπουδαστές στην πανεπιστημιούπολη

April 28, 2021

τελευταία εταιρεία περί Παραδώστε τις λύσεις μηχανών πώλησης γάλακτος/ποτών για τους σπουδαστές στην πανεπιστημιούπολη

Οι αρχικοί και σπουδαστές Γυμνασίων στο στάδιο αύξησης, η επιστημονική διατροφή πρόκειται να εγγυηθούν την υγιή αύξησή του, η σημαντική υλική βάση της ανάπτυξης καλού για τους σπουδαστές στην ανάπτυξη, να πρέπει να πιουν το γάλα εγκαίρως ποσοτικό, να ανακουφίσουν τις θρεπτικές ανεπάρκειες, να συμπληρώσουν την ενέργεια, να προαγάγουν για να αναπτυχτούν, συμπεριλαμβανομένου του γάλακτος, του γιαουρτιού και άλλου γάλακτος χαμηλής θερμοκρασίας η υψηλότερη θρεπτική αξία, πιό συμβάλλουσα στην υγιή αύξηση των σπουδαστών.

 

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στο ομοιόμορφο πρότυπο διανομής γάλακτος των σχολείων:

1. Η ποιότητα του γάλακτος είναι εύκολα εκτός ελέγχου επειδή δεν μπορεί να καταψυχτεί αποτελεσματικά και να κρατηθεί φρέσκια, και το περισσότερο γάλα παραδίδεται με το κανονικό γάλα θερμοκρασίας, το οποίο έχει τη χαμηλή θρεπτική αξία.

2. Λόγω της ενιαίας ποικιλίας, οι σπουδαστές στερούνται την πρωτοβουλία να επιλέξουν το γάλα.

3. Οι σπουδαστές δεν μπορούν να πιουν το γάλα τη σωστή στιγμή.

 

Ο κύριος τρόπος λειτουργίας είναι ο ακόλουθος: ο χειριστής τοποθετεί τις ειδικές μηχανές πώλησης για το γάλα των σπουδαστών σε αρχικό και τα Γυμνάσια και διανέμει τις κάρτες γάλακτος στους σπουδαστές. Αφότου επαναφορτίζουν οι γονείς τα χρήματά τους on-line ή off-$l*line, οι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες γάλακτος που καταναλώνουν στις ειδικές μηχανές πώλησης για το γάλα των σπουδαστών.

 

 

Τι προετοιμάζετε για τη μηχανή πώλησης προτού να εισαγάγει την πανεπιστημιούπολη;

1. Κυβερνητικές αναγνώριση και υποστήριξη

Η αναγνώριση και η υποστήριξη της τοπικής κυβέρνησης και των σχετικών τμημάτων είναι η απαραίτητη εγγύηση για την επιτυχή εφαρμογή του «προγράμματος γάλακτος σπουδαστών» στην τοπική περιοχή. Μετά από τη σε βάθος επικοινωνία με τις τοπικές αρχές, η κυβέρνηση μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τον ενθουσιασμό των σχολείων για να συμμετέχει στην εφαρμογή του «προγράμματος γάλακτος σπουδαστών» με την έκδοση των εγγράφων ή την οργάνωση των ειδικών συνεδριάσεων της εργασίας.

2. Σχολική επίσκεψη και έρευνα

Είναι απαραίτητο να επισκεφτούν τα σχολεία για να ερευνήσει τον αριθμό σπουδαστών, εάν παρέχουν το γάλα για τους σπουδαστές, οι τρέχουσες ποικιλίες του γάλακτος για τους σπουδαστές, ο αριθμός σπουδαστών που πίνουν το γάλα σε καθημερινή βάση και άλλες πληροφορίες, ώστε να διευκολυνθεί η διατύπωση του προγραμματισμού σχεδιαγράμματος μηχανών πώλησης.

3. Σχολική υποστήριξη

Στο πρώτο στάδιο, πρέπει να καταρτίσουμε ένα λεπτομερές σχέδιο εφαρμογής, τοπικά έγγραφα κυβερνητικής υποστήριξης, μια συμφωνία συνεργασίας, μια επιστολή ποιοτικής υποχρέωσης, στοχοθετημένα υλικά δημοσιότητας, κ.λπ. Ο προι4στάμενος του σχολείου είναι ο βασικός ιθύνων για την εγγραφή του «προγράμματος κατανάλωσης γάλακτος σπουδαστών», έτσι πρέπει να έχουμε τη σε βάθος επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση.

4. Προώθηση πανεπιστημιουπόλεων

Οι χειριστές και οι δάσκαλοι σχολείου συνεργάστηκαν στην προώθηση των μηχανών πώλησης γάλακτος σπουδαστών, συμπεριλαμβανομένων των αφισών, των προωθητικών δραστηριοτήτων, των δραστηριοτήτων γονέας-παιδιών, της δημοσιότητας και της κατάρτισης, η οποία βοήθησε την ομαλή ανάπτυξη του «προγράμματος κατανάλωσης γάλακτος σπουδαστών».

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

nate_ye@yeah.net
+8613826225189
+8613826225189
nate.ye2